5 tips för att lyckas med dina NHLbet

1. Spela Money Line
Money Line är en gardering och innebär att ett lag vinner antingen efter full tid eller efter förlängning/straffar. I NHL får man 2 poäng oavsett om man vinner efter full tid eller förlängning/straffar. Det gör att matcher ofta slutar oavgjort. Spelar du Money Line har du alltså större chans att få in dina spel och på så sätt tjäna pengar.

2. Lita på trender
Med tanke på att spelschemat är väldigt kompakt hinner ett lag spela många matcher på kort tid. Det innebär att om ett lag har problem med t. ex defensiven, kan de hinna spela 6-8 matcher på mindre än två veckor. Ta då chansen och rid på lags bra- och dålig trender.

3. Håll koll på spelschema och målvaktsval
I och med att spelschemat är kompakt blir spelarna utslitna emellanåt. Det gäller inte minst målvakterna som oftast står hela matcher. Detta gör att coacher emellanåt väljer att starta med sina andramålvakter för att undvika skador o.s.v. Håller du koll på spelschema och vem som står i mål, kan du hitta riktigt fina odds och få bra utdelning.

4. Spela sällan mer än 3 matcher i samma kupong
NHL är ibland väldigt oförutsägbart. Att spela många matcher i samma kupong kan därför vara riskfyllt. Jag har under mina år av betting kommit fram till att ett rimligt tak är max 3 matcher i samma kupong. Bettar man mer än 3 matcher i samma kupong är risken stor att man trillar dit på någon av matcherna. Ge dig själv bästa möjliga förutsättningar att lyckas på dina kombinationer.

5. Våga trotsa oddsen
Ibland är spelbolagens oddssättare dåligt pålästa. Skador, lagform, historik och målvaktsval är något spelbolagen ofta missar att läsa på om när det gäller NHL. Det gör att oddsen ibland ligger helt fel. Var väl förberedd och gör din analys innan du bestämmer dig för vad du ska spela på, så kommer du hitta riktigt fina odds emellanåt. Ofta kan du dra nytta av detta på spel som: 1X2, Money Line, Power Playmål, Poängmakare och Över/Under. Lita aldrig på att oddssättarna har bättre koll än dig!

Utöver dessa 5 tips krävs ett bra tålamod och ihärdighet för att nå framgång med dina bet.
Lycka Till!