Speltips NHL – Dubbel placeras

Fin natt där 2/2 speltips sitter och vi noterar plus 3,52 units efter gårdagens NHL. Ny dubbel till nattens NHL där vi går mot oddssättarna i båda matcherna. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +3,52 units


Dubbel:

1. Boston – Philadelphia: Philadelphia ML
+
2. Ottawa – Winnipeg: Ottawa ML

| Totalt odds: 4,78 | Insats: 1 Unit | Möjlig vinst: 3,78 Units |

Motivering:

 Boston har öppnat väldigt blygsamt och saknaden av nr 88 är stor. Philly har Couturier skadad, men visade i sista matchen mot Buffalo att det inte spelade någon större roll. Fint odds på Philly dessutom (2,30)
 Jets vann i sudden efter sen kvittering senast. Som i många andra matcher går jag på det motsatta laget när det spelas matcher mellan samma lag b2b. Fint odds även här (2,08)