Speltips NHL – SÄSONGSPREMIÄR!

NHL drar igång igen och med ett helt nytt upplägg med färre matcher och nya divisioner. Det kommer bli en annorlunda säsong och jag kommer därför avvakta med de flesta säsongsspelen. Har dock lagt in en kupong på Dallas som slutvinnare där oddset är fint med tanke på skadeläget i laget. Dallas har behållt i stort sätt samma trupp och jag tror det finns lite mer att kräma ur den truppen – sista chansen för Benn och Pavelski? Se det speltipset under ”säsongsspel NHL” i menyn. Första omgången i NHL bjuder på både kvällsmatch och nattmatcher. Fokus på årets första NHL-omgång blir en dubbel. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!


Dubbel:

1. Tampa Bay – Chicago: över 5,5 mål
+
2. Edmonton – Vancouver: Över 5,5 mål

| Totalt odds: 2,50 | Insats: 1 Units | Möjlig vinst: 1,50 Units |

Motivering:

 Brukar bli mycket mål i matcherna under säsongsinledningen
 Edmonton och Vancouver har båda intressant offensiv och Tampa bör kunna få in en del baljor mot ett skadedrabbat Chicago