Speltips NHL – Stanley Cup Final 6

Sergashev nätar och vi noterar plus 3,00 units i vårt senaste bet på Game 5 i Stanley Cup-finalen. Tampa förlorar efter två sudden death-perioder och vi är ytterst när att få in ytterligare 525 units. Chansen lever dock fortfarande när Tampa har ytterligare en matchboll inatt. Stamkos har rapporterats missa resten av finalserien och Lightning behöver fortsätta utan honom. Personligen tycker jag att Tampa var klart bättre än Dallas senast, som på något sätt lyckades ta hem segern. Inatt är det dags för Game 6 och Stanley Cup-pokalen är i byggnaden. Till nattens speltips och bet ligger fokus på en vitklädd målskytt. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +3,00 units


Singel:

1. Dallas – Tampa Bay: Victor Hedman gör mål

| Totalt odds: 4,00 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 6,00 Units |

Motivering:

Hedman har gjort hela 10 mål och värt att notera är att han inte varit mållös i tre raka matcher under hela slutspelet. Han kommer från två raka matcher där han varit mållös och rent statistiskt så ska han näta inatt. Han är högt upp på en mållista bland backar i slutspelet och har möjligheter att klättra ytterligare. Han har maximalt med speltid och grymma spelare runt sig. Oddset 4,00 testas!