Speltips NHL – Stanley Cup Final 3

Fin natt senast där både Tampa vinner och Hedman löser poäng. Plus 1,50 units efter vårt senaste bet på NHL och finalserien av Stanley Cup. Inatt är det dags igen och nu står Dallas som ”hemmalag” och har därigenom fördelen av att byta sist bl. a. Det står 1-1 i matcher och det är mycket möjligt att även nattens match blir en jämn tillställning. Precis som senast, så ser jag inget värde i att spela 1X2 eller ML och kommer återigen att fokusera på kanske lite oväntad poänggörare. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +1,50 units


Singel:

1. Dallas – Tampa Bay: Blake Coleman gör poäng

| Totalt odds: 2,35 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,70 Units |

Motivering:

Coleman har gjort poäng i båda matcherna av finalen. Han har varit en mycket fin värning för Tampa och bidragit med mycket under årets slutspel. Mycket fokus för Dallas ligger som vanligt på att stänga ner Kucherov och Point, som levererade ordentligt senast. Det ger utrymme för Tampas ”bottom six” att kliva fram och känslan är att Dallas är ett motstånd som Coleman trivs mot och jag tror mycket väl att han kan vara med i poängprotokollet även inatt. Oddset är 2,35 är fint och testas. ”Kaffe kaka, tre raka” för Coleman inatt?