Speltips NHL – Stanley Cup Final 2

Dallas tog kommandot i första matchen och leder med 1-0 i matcher. Jag tycker att Dallas lyckades stänga ner mittzonen på ett effektivt sätt och hade defensiva lösningar på hur de skulle stå emot Tampas offensiv. Värt att notera är att Dallas fick vila i fyra dagar innan första matchen, medan Tampa endast fick en dag ledigt. Med det sagt tror jag att Tampa kommer orka sätta emot mer i inledningen inatt. Det är dock låga odds på Tampa och jag väljer därför att luta mig mot Tampas svenska back-gigant inatt igen. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Singel:

1. Tampa Bay – Dallas: Hedman gör poäng

| Totalt odds: 1,75 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 1,50 Units |

Motivering:

Hedman har gjort poäng i 2/3 senaste matcherna mot Dallas. Han har dessutom klivit upp när det behövs som mest för Tampa i detta slutspel. Tampa riskerar att hamna i underläge 2-0 om man förlorar nattens möte. Då krävs det att stjärnspelarna kliver fram. Hedman är en av dem som gjort det tidigare i slutspelet och jag tror han kommer visa vägen även inatt!