Speltips NHL – Stanley Cup Final 1

DÄR SATT DEN!!! Dallas möter Tampa i final och vi noterar plus hela 745,12 units efter att det säsongsspelet gått in. Om Tampa vinner så blir det ytterligare 525 units och om Dallas vinner blir det ytterligare 45 units. Fantastiskt utgångsläge med andra ord. Nu är det dags för Stanley Cup Final och i match riktas fokus mot ”special teams”. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +745,12 units


Singel:

1. Tampa Bay – Dallas: Över 1,5 PPmål

| Totalt odds: 2,20 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,40 Units |

Motivering:

 Dallas är tunga och jobbiga att möta, samtidigt som Tampa är kvicka, vilket kan öppna för utvisningar. I PP har båda lagen riktigt fina uppställningar och jag tror att just numerärt överläge är det som fäller avgörandet i game 1.