Speltips NHL: NY Islanders – Tampa Bay

Hedman löser kupongen och vi noterar plus 1,60 units efter senaste omgångens bet på NHL. Nu är det dags för game 6. Point är ”game time decision” och Islanders vann måste-matchen senast. Tampa har inte förlorat 2 raka matcher under hela slutspelet och har varit det bättre laget i samtliga matcher mot Islanders. Men jag undviker att spela på matchen där jag tror Islanders har hyggliga chanser att skrälla beroende på Points status. Fokus ligger på en poänggörare inatt igen. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +1,60 units


Singel:

1. NY Islanders – Tampa Bay: Sergachev gör poäng

| Totalt odds: 2,60 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 3,20 Units |

Motivering:

 Sergachev såg riktigt bra ut senast och har gjort 3 poäng på 5 matcher mot Islanders. Jag gillade det jag såg av honom senast och oddset 2,60 testas!