Speltips NHL: Tampa Bay – NY Islanders

Dallas löser biffen och tar sig till final, samtidigt som Klingberg gör poäng och löser nattens kupong. Vi noterar plus 2,20 units efter gårdagens bet på NHL. Nu är det upp till Tampa att ta sig till final för att säsongsspelen ska vara säkrade. Tampa har två matchbollar och har möjlighet att stänga serien redan inatt. Statistiskt sätt har Islander 2% att gå om Tampa i matchserien. Islanders såg ut som ett slaget lag senast, när Tampa vände underläge 0-1 till vinst 4-1 och frågan är om de orkar ge Tampa en match. Point såg aningen hämmad ut i återkomsten, men så länge han är på isen är Tampa solklara favoriter. Fokus och bet inför nattens NHL ligger dock på vikingen från Örnsköldsvik. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,20 units


Singel:

1. Tampa Bay – NY Islanders: Hedman gör poäng

| Totalt odds: 1,80 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 1,60 Units |

Motivering:

Hedman har varit poänglös i 2 raka matcher och nu när Point är med, kan förhoppningsvis Tampas Power Play hitta tillbaka. Även där har Hedman en viktig roll. Cooper lastar mängder med speltid på Hedman, som inte gått poänglös i tre raka matcher på hela slutspelet.