Speltips NHL: Vegas – Dallas

Tampa löser en viktig vinst mot Islanders och har nu 2st matchbollar i serien. Dallas har samma utgångsläge och kan avgöra serien inatt. Slutspelet har gott fantastiskt bra än så länge. I helgen tog jag det säkra före det osäkra och stängde delar av mina säsongsspel. Samtidigt ligger mycket kvar på bordet! Än så länge i slutspelet av NHL noteras plus 213 units, inräknat det stängda säsongsspelet. Har dock fortfarande chans på en total utdelning om 1270 units endast på säsongsspelen, men undviker att gå in djupare i det och ”jinxa” något (för mer info – se spreadsheet). Hoppas formen håller i sig och att Dallas och Tampa gör jobbet hela vägen. Inatt kan det dock bli tufft för Dallas. Vegas har varit det bättre laget flera matcher i rad och Dallas har haft ordentlig medstuds. Frågan är dock hur länge Vegas orkar jobba i motvind. Khudobin har återigen en viktig roll i kassen om Dallas ska stänga serien inatt. Mycket intressant match i nattens NHL, där jag återigen plockar fram en poänggörare i nattens bet. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Singel:

1. Dallas – Vegas: Klingberg gör poäng

| Totalt odds: 2,10 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,20 Units |

Motivering:

Klingberg har varit bäst när det gäller än så länge i slutspelet. När Dallas vann Game 7 mot Colorado stod han för 2 ass och om Dallas får hål på Lehner inatt är det stor sannolikhet att Klingberg är inblandad. Oddset 2,10 testas!