Speltips NHL: Dallas – Vegas

Fin natt där vi noterar plus 2,54 units efter gårdagens bet på NHL. Tyvärr förlorar Tampa som hade både Point och Killorn borta. Hoppas Point är spelklar till imorgon kväll. Inatt är det ny match mellan Dallas och Vegas. Känns som att det kan bli ännu en tight match och jag har plockat fram en potentiell poänggörare. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,54 units


Singel:

1. Dallas – Vegas: John Klingberg gör poäng 

| Totalt odds: 2,10 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,20 Units |

Motivering:

 Han har varit grym i detta slutspel. Klingberg har dock varit poänglös i 2 raka matcher och med hans speltid, samt sätt att spela tror jag att han kan lösa någon poäng inatt. Oddset 2,10 ligger högt och testas!