Speltips NHL: Tampa Bay – NY Islanders

Vegas är det klart bättre laget inatt och kvitterar rättvist i matchserien. Det blev 2 mål i Power Play, men det andra blev bortdömt efter att Dallas tog en ”coach challange”. Inatt är det åter dags för Tampa och Islanders att ställas mot varandra. Tampa körde över Islanders senast och jag har svårt att se att det blir en lika enkel seger inatt. Litar på nummer 22 inatt igen! Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Singel:

1. Tampa Bay – NY Islanders: Kevin Shattenkirk gör poäng

| Totalt odds: 2,15 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,30 Units |

Motivering:

Tror på Shattenkirk inatt igen. Han stod för 3 assist senast och har gjort hela 5 poäng på 2 matcher. Oddset 2,15 är fint och testas!