Speltips NHL: Vegas – Dallas

Det fortsätter stämma i slutspelet av NHL. Shattenkirk löser biffen inatt och Tampa fullständigt kör över Islanders. Full utdelning efter gårdagens bet på NHL och vi noterar plus 2,80 units. Både Dallas och Tampa är nu 3 matcher från final och flera säsongsspel lever i allra högstagrad. Senaste matchen mellan Vegas och Dallas blev målfattig och präglades av fint försvarsspel. Just försvarsspelet är något som mycket möjligt kommer vara avgörande i denna serien. Nu är vi inne i matcher där första målet väger tungt och där förmågan att hålla ledningar blir allt viktigare. Nattens möte mellan Vegas och Dallas känns vidöppet. Jag har varit inne på Dallas-vinst, över 5,5 eller PowerPlay-mål där oddset är fint för samtliga spel. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,30 units


Singel:

1. Vegas – Dallas: Över 1,5 PPmål

| Totalt odds: 2,33 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,66 Units |

Motivering:

Två lag som har fina uppsällningar i numerärt överläge. Game 2 i matchserier har varit målrika i detta slutspelet och har även innehållit en hel del mål i PP. Oddset 2,33 är dessutom fint och testas!