Speltips NHL: Tampa Bay – NY Islanders

Dallas tar första matchen och Khudobin håller nollan för första gången i slutspelet. Stabil natt där vi noterar plus 2,80 units efter gårdagens bet på NHL. Inatt är det dags för Tampa och Islanders att göra upp om deras första match i semifinalen. Kucherov är spelklar och Stamkos fortsatt skadad. Tampa har fått vila några dagar extra och Islanders har spelet fler matcher. Svårt att säga vem som gynnas av det, men jag tror att Islanders startar matchen med hög fart. Håller Tampa som favoriter, men det känns ändå relativt öppet inför nattens möte. Fokuserar därför på spelarpoäng. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,80 units


Singel:

1. Tampa Bay – NY Islanders: Kevin Shattenkirk gör poäng

| Totalt odds: 2,15 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,30 Units |

Motivering:

 Shattenkirk gjorde två poäng senast och han trivs mot Islanders rent historiskt. Tror att han kan vara en liten ”gubben i lådan” bakom Hedman i denna matchserien