Speltips NHL: Vegas – Dallas

Dags för semifinal i NHL. Både Tampa och Dallas är kvar och säsongsspelen lever. Inatt Spelas första matchen mellan Vegas och Dallas. Känns helt öppet på förhand. Vegas har visat sig vara riktigt tunga att i detta slutspel. Jag gillar dock det jag sett av Dallas. Laget har vunnit många tighta matcher och visat prov på en riktig lagmoral när det väl gäller. Ser Dallas som på tok för stora underdogs inatt, trots att de fått vila en dag mer än Vegas. Speltips och bet inför kvällens och nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Singel:

1. Vegas – Dallas: Dallas ML

| Totalt odds: 2,40 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,80 Units |

Motivering:

 Dallas har fått vila en dag mer och lär komma stärkta till nattens möte efter en galen Game 7 senast