Nattens speltips NHL – SÄSONGSPREMIÄR!

ÄNTLIGEN!!! Underbart att konstatera att NHL – säsongen 2019/2020 kan börja. Det har varit en händelserik sommar som summeras med dyra RFA-kontrakt, raincheck på lockout och flera potentiella ”bubbel teams” denna säsong. För NHLbets drog säsongen igång redan i somras, då första säsongsspelet placerades. I skrivande stund är två säsongsspel placerade och dessa hittar du under rubriken ”Säsongsspel NHL” i menyn. Oktober månad brukar innebära fartfylld och underhållande hockey med mycket mål, vilket gjort att det på senare år fått smeknamnet ”Rocktober”. Oktober brukar även innehålla en hel del skrällar och oförutsägbara resultat, vilket innebär något högre risk än vanligt. Därför har jag valt att fokusera på en dubbel till säsongspremiären av NHL. Speltips och bet inför kommande omgång av NHL hittar du nedan. Lycka till!


Dubbel:

1. Toronto – Ottawa: Över 5,5 mål
+
2. Vegas – San Jose: Vegas Money Line

| Totalt odds: 2,50 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 3 Units |

Motivering:

Toronto – Ottawa:
 Över linan i 5/6 senaste mötena

 Ottawas träningsmatcher har varit målrika
 Ser ett motiverat och offensivt skickligt Toronto, mot ligans kanske sämsta lag – upplagt för målfest

Vegas – San Jose:
 Vegas har totalt vunnit 9/13 hemmamatcher mot Sharks

 Evander Kane avstängd (abuse of official)
 Vegas är revanschsuget efter förra årets makalösa kollaps mot Sharks i slutspelet