Nattens speltips NHL: GAME 7

Grym form när vi noterar plus 2,06 units efter senaste matchen i NHL – finalen. Kaffe kaka, sju raka. Väl passande när det nu vankas game 7 inatt. . Senast det var game 7 i en final var mellan Boston och Vancouver 2011…då vann Bruins. Vidare känns utgången vidöppen inför nattens avgörande där jag håller Boston som marginella favoriter. Tror dock att Blues mycket väl kan ”skrälla” på bortaplan igen. Därför väljer jag att inte spela Money Line, utan väljer att lägga fokus på ett betydligt mer intressant bet. Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,06


Singel:

1. Boston – St. Louis: Kryss

| Totalt odds: 4,10 | Insats: 4 Units | Möjlig vinst: 12,40 Units |

Motivering:

Boston – St. Louis:
 En matchserie som varit extremt jämn

Samtliga matcher i Boston har varit tighta
 Boston är för stora favoriter och oddset på kryss är högt