Nattens speltips NHL: Boston – St. Louis

Dags för game 2, efter att Boston tar hem första mötet och vi noterar plus 0,78 units, efter att det endast blev 1 mål i första perioden. Ser ännu en jämn tillställning framför mig inför nattens möte i NHL. Jag gillade det jag såg av St. Louis senast, där det egentligen kunde slutat hur som helst. Inatt tror jag på att St. Louis kvitterar. Dels på grund av Binningtons enastående statistik efter en förlust, samt att Blues inte fått stryk 2 matcher i rad på bortaplan sedan mitten av mars. Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +0,78


Singel:

1. Boston – St. Louis: St. Louis Money Line

| Totalt odds: 2,40 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 2,80 Units |

Ingen motivering inför nattens NHL…