Nattens speltips NHL: St. Louis – San jose

Fin natt där Marchand löser målet i tom bur när Boston fullbordar sin ”sweep” mot Carolina. Hurricanes ska trots detta vara extremt nöjda med sin säsong, där de kommit oerhört långt med en så pass svag trupp som det ändå är om man jämför med många andra lag. Nu återstår det bara att ta fram en utmanare till Boston i Stanley Cup-finalen . Blir det San jose eller blir det St. Louis? Sharks har fina möjligheter att sätta sig i förarsätet inatt, medan St. Louis kan utjämna i matchserien och flytta över pressen på Sharks som då har en extra hemmamatch i en eventuell game 7. Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: +2,70


Singel:

1. St. Louis – San Jose: Under 2 mål period 1

| Totalt odds: 1,99 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 1,98 Units |

Ingen motivering inför nattens NHL…