Nattens speltips NHL – En match inatt när det kan avgöras

1/2 speltips sitter efter gårdagens NHL och vi är uddamålet från full pott. Columbus står för en stark vändning från underläge 3-1 till lika-läge 3-3 och förlorar sedan med 4-3 efter ett sent avgörande från Pastrnak som går clutch. San Jose såg riktigt starka ut mot Colorado, som spelmässigt inte hade en chans och jag gillade verkligen det jag såg av Sharks efter säsongsspelet jag placerade igår. Nu krävs att Columbus tar två raka och att Sharks nyttjar någon av sina 2 matchbollar för att säsongsspelet på Sharks-Columbus i final ska fortsätta leva. Nya tag inför nattens NHL när det kan avgöras i Dallas som trivs på hemmaplan. Dallas möter ett St. Louis som levererat ordentligt på bortaplan och en jämn match väntar? Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Singel:

1. Dallas – St. Louis: Kryss

| Totalt odds: 4,00 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 6,00 Units |

Ingen motivering inför nattens NHL…