Nattens speltips NHL – Trippel och nytt samarbete med Bettingfamily


1/3 speltips sitter och fokus på en trippel i nattens NHL. Vi har även ett nytt samarbete där Bettingfamily gästbloggar med analyser på noga utvalda matcher denna vecka. Surfa gärna in på deras sida och ta del av deras speltips och analyser i NHL. Det är proffsiga experter, som strategiskt placeras bets med jättefint utfall. Se deras analys för kommande omgång i NHL längst ned i detta inlägg.  Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!

Utdelning från gårdagens speltips på NHL: -2 units


Trippel:

1. NY Islanders – Columbus: Columbus Money Line
+
2. Philadelphia – Ottawa: Över 5,5 mål
+
3. Minnesota – San Jose: San Jose Money Line

| Totalt odds: 5,37 | Insats: 2 Units | Möjlig vinst: 8,74 Units |

Ingen motivering inför nattens NHL…

Bettingfamilys speltips och analys – Chicago mot Arizona

Date: 12/3-2019
Game: Chicago – Arizona
Bet: Chicago Blackhawks under 3,5 goals in Regulation

 

Chicago with a -7 at home again Arizona with a -10 away. Two teams, that is struggling to keep up with the other teams in the league. Chicago is playing at home with a total of 24/33 (73%) under 3.5 goals scored at home and is having problems creating chances. The only 3 players that have been strong this current season is; Patrick Kane, Jonathan Toews and Alex DeBrincat.

Arizona is playing with a total of 2,96 against over the season and is opening the game tonight with 23/32 (75%) under 3,5 goals against in regulation. Arizona is not strong offensively and have to dominate the game from there own defensive zone.

I expect the game to go;

Chicago. 3,05 goals
Arizona: 3,32 goals

With a giving odd of 1,66 against the true odd of 1,40, we are getting well paid at Unibet and I personally put down 2,85 Units on this result, since Arizona needs to create the chance from own zone before making a result against Chicago.

Tip made by P2K from bettingfamily.com