Nattens speltips NHL ”Dubbel till ett fint odds”

1/1 speltips sitter och Tampa vinner matchen. Två positiva nyheter i en mening. Bolts spelade som ett helt annat lag och fick ruskigt bra utdelning på sina chanser, samtidigt som Vasilevski klev upp stort i kassen.

Utdelning på nattens speltips: +410 units 

Inatt är det åter dags för ett möte och denna gången är det Vegas som är värd. Tror på en mycket jämn tillställning. Vegas har spelat kryss i 2 av de 4 senaste matcherna på hemmaplan. Nattens match känns som Coin-tossing. Vill ändå tro att Winnipeg drar längsta strået, där jag tror att sudden krävs för att skilja dem båda åt. Tar även med morgondagens match i nedan kupong för att höja oddsen ytterligare. Tampa halverade underläget inatt och såg riktigt bra ut. Bolts har vunnit 4/4 senaste bortamatcherna och även 2/2 senaste borta mot Caps. Risk för hjärnspöken i Washington efter att ha haft en komfortabel ledning med 2-0 i matcher?  Tror att rutinen i konferensfinaler spelar mer och mer roll, när avgörandet närmar sig. Tror på Tampa i game 4. Speltips och bet inför nattens NHL hittar du nedan. Lycka till!


cropped-Ny-logga-1-1.jpg
BETTAR

Vegas – Winnipeg
– Kryss
+
Washington – Tampa Bay
– Tampa Money Line

 

Totalt odds: 8,00 (2 units)